Goedkoop energie

Bent u op zoek naar goedkope energie?

Vergelijk dan meerder aanbieders met elkaar. Dan kan direct heel simpel.

Belangrijke aandachtspunten bij prijsvechters waar wij op letten:

  1. Sommige prijsvechters kunnen scherpe aanbiedingen doen. Echter houdt er rekening mee dat het vaak korte acties zijn om u te lokken. Maak duidelijke afspraken over het tijdsbestek.
  2. Variabele prijzen worden soms extreem laag aangeboden. Hierbij tekent u een contract voor minimaal een jaar. Na een half jaar mogen energieleveranciers de prijzen opnieuw aanpassen waardoor het voordeel soms geheel wegvalt. Vaste prijsafspraken verdient daarom onze voorkeur.
  3. Prijsvechters hebben soms hoog vastrecht of een lange looptijd om lage tarieven te compenseren. Neem deze factoren mee bij uw vergelijking.
  4. Prijsvechters bezuinigen vaak op klantenservice. Wees hiervan bewust bij uw keuze.
  5. Niets is gratis, zelfs geen IPAD. Uit verschillende berekeningen blijkt altijd weer dat u zelf de cadeautjes betaalt. Laat uw keuze niet afhangen van welkomstlokkertjes maar van het totaal pakket.
  6. Ga nooit in op deur en telefoonverkopers. Ingesproken bandjes zijn vaak weg als het uitkomt, beloftes aan de deur resulteren in een ongewenste switch. Maak voor u zelf de vergelijking op papier en teken pas nadat u alles zwart op wit voor u heeft.

Wij zijn dagelijks op zoek naar de laagsteĀ  en beste energieleveranciers maar wel met inachtneming van de bovenstaande criteria. Zelf vergelijken? Dan kan eenvoudig

Zakelijke energie
offerte op maat