Energie Zakelijk

Zakelijke Energieverbruikers

Energieleveranciers maken onderscheid tussen consumenten en zakelijke verbruikers. Waar voor consumenten een standaardprofiel wordt gehanteerd  met bijbehorende standaardtarieven is dat voor zakelijke verbruikers lastiger. Bedrijven verschillen enorm in afnamevolume, profiel, kredietwaardigheid en het aantal locaties.

Waar consumenten bij een overstap maximaal 200-300 euro kunnen besparen is dat voor zakelijke verbruikers heel anders. Elke tiende eurocent kan resulteren in duizend euro besparing per jaar.

Als wij uw energiekosten vergelijken gaan we op basis van uw zakelijke profiel met bijbehorend volume op zoek naar de beste aanbieding in de markt.  Aangezien het hier gaat om offertes op maat hebben wij daar tijd voor nodig. Toch mag u binnen 24 uur mag u van ons een offerte per email verwachten. Hoe meer informatie wij hebben hoe scherpere aanbieding wij kunnen uitonderhandelen bij leveranciers.

Vele bedrijven hebben wij in de afgelopen tijd mogen verwelkomen. Het is schrikbarend te constateren hoeveel onnodige kosten besteed worden aan energie. U laat toch ook niet onnodig geld liggen?

U kunt direct starten met een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

Zakelijke energie
offerte op maat