Aansluiting elektriciteit

Wilt u een nieuwe aansluiting voor energie aanvragen?

Dan kan eenvoudig middels het volgende stappenplan:

  1. De nieuwe aansluiting kunt u aanvragen bij uw huidige netbeheerder. Vraag de aansluiting op tijd aan! Netbeheerder rekenen soms tot 8 weken voor een nieuwe aansluiting.
  2. U ontvangt een offerte van de netbeheerder met bijhorende kosten. Aangezien het valt onder de overheid is onderhandelen zeer beperkt tot niet mogelijk.  Bij akkoord kan u de offerte retourneren naar uw netbeheerder.
  3. Vervolgens sturen zij een bevestiging met bijhorende EAN-codes. Zodra u deze ontvangt kan u een energieleverancier uitkiezen. U kunt daarbij gebruik maken van onze tool. Wij zoeken dan het best passende contract voor uw behoefte. Weet u nog niet hoeveel uw verbruik zal zijn? Neem dan even telefonisch contact met ons op, wij hebben voldoende benchmarking om een goede inschatting te kunnen maken.
  4. Zodra u een nieuwe energieleverancier heeft uitgekozen zal deze per opleverdatum de aansluiting inhuizen. Dat moet gebeuren voordat de monteur komt van de netbeheerder anders sluiten ze uw meter niet aan.
  5. De monteur sluit uw aansluiting aan en u kan energie verbruiken. U ontvangt vanzelf de eerste facturen van de energieleverancier.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken op 030-2270054.

Zakelijke energie
offerte op maat